2010-12-27

Apie sapnų aiškinimą (susijusį su ankstesniuoju įrašu)


Noriu papasakoti sapną. Ne lietuvišką Gedimino sapną apie vilką, bet ispanišką Pedro sapną apie dainas. Mat mes su Jurga čia pagrojam, padainuojam kartkartėm, turim trumputį savo repertuarą. Žinoma, nors repertuaras ir trumputis, tai nereiškia, kad repeticijos irgi būna trumpos. Kartais ta pati daina sklinda iš mūsų kambario visą valandą, dvi... Nieko nuostabaus, kad kažkam gali „įsikalti“ į galvą. Kaip kad ir buvo.

Taigi vieną dieną Pedro, mūsų namo bendranuomininkas, pasipasakojo, kad netgi sapnavo, jog mes su Jurga dainuojam dainą Hallelujah. Tiksliau – kad Jurga groja, o aš dainuoju. Kartu su grupe. Viskas vyko bare, esančiame tame mieste, kur jis gyvena – Dos Hermanas. Kaip tik tuo metu buvom pakviestos ten apsilankyti ir kai Pedro papasakojo mums savo sapną, pridūrė, kad yra įsitikinęs, jog sapnas būtinai išsipildys.

Išsipildė. Iki šiol nesuprantam, kaip. Maža didelė svajonė. Mažas didelis prisiminimas. Maža didelė laimė, džiaugsmas, kad prisidėjom prie kažkieno sapno išsipildymo - niekada nebuvau pagalvojusi, kad galiu padėti išsipildyti kažkieno sapnams... Jaukiai ramiai šiltai. Buvo.


Dos Hermanas,
2010 m. gruodžio mėn. pradžia





Komentarų nėra: